VIN MED ADRESS

Årets Fackbok i Publishingpriset 2016.
 Årets Dryckesbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016.


 "Välskrivet och spännande för entusiaster."
Håkan Larsson


 "En initierad och kärleksfull beskrivning av några av världens intressantaste platser för vin."
Svenska Dagbladet


 "Inspirerande."
Elle Mat & Vin


Hur smakar en plats egentligen? Världens bästa viner har en tydlig hemvist i både doft och smak en kombination av växtplats, hantverk och kultur. Viner som är omöjliga att kopiera. Vin med adress.


Häng med till Barolo, Central Otago, Chinon, Etna, Madeira, Meursault, Mosel, Saint-Joseph, Bordeaux och Rías Baixas med DN:s vinskribent Alf Tumble som guide. Vi hälsar på i tio fascinerande vinregioner och får massor av personliga tips i form favoritflaskor, producenter och matkombinationer. Att resa dit druvorna växer är ofta nyckeln till att förstå sig på traktens viner. Men det funkar nästan lika bra hemma i köket med ett glas i handen. Vin med adress dricks allra bäst med mat från samma gata.


 Alf Tumble debuterade som författare 2013 med den nydanande och kritikerhyllade boken Drick!. Sedan dess arbetar han som vinskribent på Dagens Nyheter. I prisbelönta podcasten Dela en flaska intervjuar Alf krog- och vinpersonligheter över en flaska vin. Andra forum för att sprida sin mission är Nöjesguiden, Livets Goda och TV4.

220 kr

ETT VINSPEL
150 kr
STORA BOKEN OM VIN
250 kr
Världens Öl
250 kr
VIN - SÅ FUNKAR DET
220 kr